Pysähdy hetkeksi ajattelemaan Pysy lapsena, sillä muista kysyä kuka, mitä ja miksi.

Kokoomus ja onnistunut viestintä yksityishenkilön blogia koskien

Kokoomus on erikoinen puolue. Heidän avullaan leikataan koulutusta. En olisi odottanut, että koulutusleikkaukset toimivat takautuvasti. Tämä siten, että Kokoomuksen viestintäsuunnittelijan ulostulo (linkki alhaalla) Sakari Timosen blogin tiimoilta on jotain, mitä ei voisi odottaa koulua käyneeltä sivistystä painottavan puolueen ihmiseltä.  

Toinen vaihtoehto on, että Kokoomuksella ei ole osaavaa henkilöstöpolitiikan asiantuntijaa. Jos oikein ymmärsin, viestintäsuunnittelija on valokuvaaja. En sulje sitä pois, että valokuvaajalla voisi olla tietoa ja taitoa hoitaa pestiä. Nyt näyttää siltä, että näin ei ole. Jos itse palkkaisin viestintään työntekijää, etsisin tehtävään henkilön, kenellä on laaja-alainen tieto ja ymmärrys siitä, miten yhteiskunta, lehdistö mukaanlukien, toimii.

Kokoomus on mielenkiintoinen puolue, sillä sen kannatus on hämmästyttävän korkealla. Politiikka, mitä he ajavat, hyödyttää hyvin pientä joukkoa Suomen populaatiosta. En näe miten he ajavat pienyrittäjien etua, tai minkään muun yrittäjyyden. Ei pienyrittäjiä helpota se, että ihmisiä pakkautuu jonoksi asti ovelle kysymään töitä. Toiminta mihin aktiivimalli ajaa. Aktiivimallin kritisoinnin kritisointi oli siis Timosen virhe, mitä ei saisi tehdä, kun tulkitsee alussa mainitsemaani viestintäsuunnittelijan ulostuloa.

Hyvät Kokoomuksen kannattajat. Miksi kannatatte puoluetta, mikä ei kannata teitä? Miksi kannatatte sivistyspuoluetta, mikä kadottaa sivistyksen Suomesta?

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/12/29/kun-kysymaan...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Kokoomuksessa ovat kyvyt olleet kateissa jo ennen pääministeri Jyrki Kataista. Katainen ymmärsi lähteä hyvin palkattuun virkaan.

Toimituksen poiminnat